ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

 

Oι πρωτοετείς φοιτητές-τριές μας, ως μέλη της κοινότητας του Παντείου Πανεπιστημίου, μπορούν να συμμετέχουν πλήρως σε όλες τις δραστηριότητες του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, με άλλα λόγια, να συμμετάσχουν ενεργά πρωτίστως, είτε να ζητήσουν συμβουλευτική ως προς τις δραστηριότητες που τους ενδιαφέρουν.

Το Γυμναστήριο του Παντείου Πανεπιστημίου βρίσκεται στην οδό Ιππώνακτος αρ. 36 στο Ν. Κόσμο, πλάι στην ομώνυμη στάση Μετρό, καθώς & Τραμ, απέχει δηλαδή από το κεντρικό κτίριο του ιδρύματος, μια μικρή απόσταση που εφόσον τη διανύει κάποιος με τα πόδια σε 10΄-15΄μπορεί να προσμετρηθεί στη βασική προθέρμανση.

 

Πληροφορίες για τη λειτουργία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου μπορεί να λάβει κανείς από τις ανακοινώσεις που αναρτώνται σε αυτό, καθώς & στο εστιατόριο, είτε σε άλλα μέρη του Πανεπιστημίου, από την ιστοσελίδα του, ή & τηλεφωνικά (2109025717) εφόσον καλέσει σε καθημερινή εργάσιμη 12.00-15.00.

Οι ενδιαφερόμενες-νοι έχουν καταρχήν την δυνατότητα να συμμετέχουν στα εσωτερικά πρωταθλήματα που διοργανώνονται (στα δημοφιλή σπορ ποδόσφαιρο 5vs5, Basket, Ping Pong κ.τλ.), να λάβουν μέρος στα διάφορα μαθήματα που διεξάγονται (πολεμικές τέχνες, χορούς. πνευματικά αγωνίσματα κ.τλ.), να κάνουν γυμναστική με βάρη κι όργανα, πεζοπορίες κ.α

Όσες-οι διακριθούν σε αυτά, είτε όσες-οι εκδηλώσουν εμπράκτως μεγαλύτερο ενδιαφέρον, έχουν επίσης την προοπτική να εκπροσωπήσουν το Πάντειο Πανεπιστήμιο στις Πανελλήνιες διοργανώσεις, όπου το Ίδρυμά μας συμμετέχει ή συνδιοργανώνει.

Καλούμε όσες-ους φοιτήτριες-τές έχουν ασχοληθεί πιο συστηματικά με κάποια πειθαρχία, είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο Αθλητικό Σύλλογο ανεξαρτήτως κατηγορίας & αγωνίσματος, ή είναι για παράδειγμα διαιτητές, να μην παραλείψουν,να μας το δηλώσουν.

Ως προς τις διοργανώσεις, αναφέρουμε ενδεικτικά το «katatopiafestival», που συν-διοργανώνεται από το Πάντειο & το «Αμίλλημα» εδώ & μια δεκαετία, αποτελεί την πλέον συστηματική πανελλήνια διαπανεπιστημιακή διοργάνωση, εστιάζει στην καινοτομία κι έχει πρωτίστως κοινωνικές αναφορές όπως η διόρθωση διαφόρων στρεβλώσεων του αθλητισμού (ο σεξισμός, ο εθνικισμός κ.α.).

Αναφέρουμε επίσης & τις εγχώριες πανεπιστημιάδες, ή τα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα, όπως αυτά του Beach Volley που διοργανώσαμε κατά την προηγούμενη άνοιξη, ή αυτά του Mini Ποδοσφαίρου, του Basketball (3on3) που πρόκειται να διεξαχθούν εντός του τρέχοντος φθινοπώρου.

Δεν αποκλείεται ακόμα & η συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως π.χ. συνέβη με την πρωταθλήτριά –φοιτήτρια μας στην Επιτρ. Αντισφαίριση Κων/να Παρίδη, η οποία μας εκπροσώπησε στην Ταϊβάν κατά την πρόσφατη Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα (πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διεθνή αθλητική διοργάνωση, τη δεύτερη σε μέγεθος - μετά την Ολυμπιάδα – καθώς φιλοξενεί χιλιάδες αθλητές από όλο τον κόσμο & διοργανώνεται από τη FISU κάθε δύο χρόνια), ή παλαιότερα με την ομάδα του Κορφμπολ που πήγε στην Ολλανδία κ.α.

Η φοιτήτριά μας Παρίδη Κων/να σε 1ο φόντο, με τον υπεύθυνο του ιδρύματος και της Ελληνικής αποστολής στην Taipei, καθώς και άλλους συναθλητές-πρωταθλητές/τριες από άλλα εγχώρια Ιδρύματα.Η φοιτήτριά μας Παρίδη Κων/να σε 1ο φόντο, με τον υπεύθυνο του ιδρύματος και της Ελληνικής αποστολής στην Taipei, καθώς και συναθλητές-πρωταθλητές/τριες από άλλα εγχώρια Ιδρύματα.

 

Δεδομένου ότι ως επί το πλείστον καθένας-μια εκ των πρωτοετών προέρχεται από διαφορετικό σχολείο σε σχέση με κάθε άλλον-η, προτρέπουμε για την επίσπευση της εγγραφής σαςστο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, η οποία καλό είναι να γίνει πριν τα τέλη Σεπτέμβρη.

 

Tελευταία νέα

 

Πρόγραμμα

Κύριο Μενού

Open menu