Οι ενδιαφερόμενες/νοι που επιθυμούν να ασχοληθούν με το "Χορό για όλους" καλούνται να το δηλώσουν στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και να προσέλθουν σε αυτό για την πρώτη συνάντηση την
Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ.

Τι είναι ο “χορός για όλους”; Είναι ο δημιουργικός συνδυασμός της τέχνης του χορού και της ψυχαγωγίας. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι ανεξάρτητα από τις δυνατότητες τους στην κίνηση, τον σωματότυπο ή την ηλικία τους. Τα μαθήματα θα διεξάγονται καταρχήν κάθε Τετάρτη απόγευμα και είναι ανοιχτά προς κάθε ενδιαφερόμενη/νο. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής, ή συμμετοχής, για τους φοιτητές/τριες τα μαθήματα είναι δωρεάν και υπάρχει ελεύθερη συνεισφορά για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι-νες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Γυμναστήριο της Παντείου Ιππώνακτος 36, Ν. Κόσμος, (2 λεπτά από το Μετρό Ν.Κόσμος), τηλεφωνικά στο 2109025717 ή προς το διδάσκοντα, είτε με email προς το gym@panteion.gr.

Διδάσκει και συντονίζει ο Παναγιώτης Ανδρονικίδης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και χορευτής. Τηλ. 6940004843

Ονοματεπώνυμο*
Ιδιότητα
Αν κι εφόσον είστε εν ενεργεία αθλητής/τρια, ή έχετε ποτέ εγγραφεί σε κάποιο σύλλογο, παρακαλούμε να αναφέρετε την ονομασία του, καθώς και το αγώνισμα, ή δράση (π.χ. Αθλητικός Όμιλος Ρήνειας - ποδόσφαιρο)
Στοιχεία Επικοινωνίας
Βεβαίωση υγείας:
Επαλήθευση-Captcha:(Έλεγχος ότι δεν είστε ρομπότ - Παρακαλούμε αντιγράψτε το κείμενο παρακάτω).

 

 

Tranlate Language

Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults