Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Παντείου αγαπάει το περπάτημα εντός κι εκτός πόλης.  

Προτρέπει άπαντες σχεδόν να συνηθίζουν να περπατούν τόσο κατά μόνας, όσο και με παρέα.

Δίνουμε γι αυτό το λόγο ραντεβού για έναν τακτικό ωριαίο, αλλά κι ωραίο περίπατο στην Αθήνα,

 

 από την Πέμπτη 8/3/2018 κι ώρα 16.00, (κ κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα, ως το τέλος Ιουνίου),

με σημείο αρχικής συνάντησης στον περιφερειακό Φιλοπάππου, (στο Parking, εκεί όπου

στενεύει ο δρόμος, έξω από την μοναδική στενόμακρη, εργατική πολυκατοικία της περιοχής).

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 Διευκρινίσεις:

 

Αν και δεν είναι δύσκολο να σχεδιάσει κανείς πολύωρες διαδρομές, δίχως μάλιστα να συναντήσει ούτε ένα μηχανοκίνητο όχημα, εμείς σκοπεύουμε να βαδίζουμε γύρω στη μια ώρα, με ρυθμό περπατήματος που θα καθοριστεί από την παρέα, είτε από τον καθένα ξεχωριστά.

Για όσους έχουν ανησυχίες ως προς το αν η μια ώρα βαδίσματος θα τους πέσει «βαριά», ή αν θα τους πέσει «ελαφριά», διευκρινίζεται πως δεν παρεξηγούμε καποιον/α που θα έλθει και θα περπατήσει πιο αργά από μας, ή που θα φύγει νωρίτερα καθότι μπορεί να έχει κάποια υποχρέωση, ούτε παρεξηγούμε επίσης κάποιον/α που θα θελήσει να τρέξει, ή που θα παραμείνει για να φύγει αργότερα.

Δεν σκοπεύουμε να ελαττώνουμε, ούτε να αυξάνουμε, από Πέμπτη σε Πέμπτη, το χρόνο περπατήματος μας, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει άγχος, σε ορισμένες/νους εκ της περιπατητικής παρέας προς την οποία πρωτίστως απευθυνόμαστε.

Δηλώνουμε βέβαια ότι η συχνότητα βαδίσματος της μιας φοράς την εβδομάδα δεν είναι επαρκής, καθώς επίσης κι ότι ένα καλύτερο πρόγραμμα άσκησης περιέχει ελεγχόμενες αυξομειώσεις, στη συνολική διάρκεια αφενός κι αφετέρου στο ρυθμό. Δεν περιέχει μόνον αυξήσεις, ούτε μόνον προοδευτικές αυξήσεις, όπως πιστεύουν οι πιο πολλοί. Είμαστε βεβαίως στη διάθεση κάθε συναδέλφου και για πολύ πιο εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης, που διευκρινίζουμε όμως πως δεν τα «συνταγογραφούμε» εύκολα.

Προτείνεται στους συμμετέχοντες να έρχονται με αθλητικά/εκδρομικά παπούτσια και ρούχα  [2η φανέλα, πετσέτα κι αδιάβροχο για την περίπτωση κακοκαιρίας].

Δεν είναι απαραίτητη η δήλωση  συμμετοχής στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, που μπορεί να γίνει τηλεφωνικά (στο τηλ. 2109025717, από 10.00 μέχρι 18.00) ή και ηλεκτρονικά (στον σχετικό ηλεκτρονικό σύνδεσμο), αλλά δεν θα έβλαπτε επίσης και κάποιο τηλεφώνημα (οποτεδήποτε, στο κιν. 6932300371) από οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί ή να ενημερώσει για οτιδήποτε σχετικό.

Ονοματεπώνυμο
Ιδιότητα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Βεβαίωση υγείας:
Ημερομηνία:*
Captcha: Έλεγχος ότι δεν είστε ρομπότ - Παρακαλούμε αντιγράψτε το πλαϊνό κείμενο

 

Tελευταία νέα

 

Πρόγραμμα

Κύριο Μενού

Open menu