Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του "katatoπia festival vii" που διοργανώθηκε για 7η χρονιά από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών και το Αμίλλημα_Ερευνητικό Κέντρο Παιχνιδιού & Άσκησης που τους χρηματοδότησε επίσης, ολοκληρώθηκαν εξαίσια οι φετεινοί "Αγώνες Φιλότητας & Ισοτιμίας", με το πλέον καθιερωμένο σε αυτούς αγώνισμα της Μικτής Πετοσφαίρισης με ίσες ευκαιρίες.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 7.5.2015, στις πανέμορφες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο "Καράβι" [Σχοινιάς Μαραθώνα], που & φέτος μας υποδέχθηκαν εξαιρετικά φιλόξενα. Συμμετείχαν 32 τετραμελείς [τουλάχιστον] μικτές ομάδες, οι οποίες κατά βάση απαρτίζονταν από υψηλού επιπέδου αθλητές κι αθλήτριες εγχώριων Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων, που ολοκλήρωσαν 69 επίσημες συναντήσεις. Κατά την παράδοση που έχει κρατήσει το φεστιβάλ, κάθε ομάδα αντιπροσώπευε επιπλέον & μια Ευρωπαϊκή χώρα.

  • Την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του εν Αθήναις '' ΤΕΦΑΑ 1 - MT ''.
  • Στη 2η θέση ισοβάθμισαν:

η ομάδα που αποτελούταν από τις γυναίκες του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  '' ΕΚΠΑ 3 - LT (WOM) '' και τους άνδρες τους Μετσόβιου Πολυτεχνείου '' ΕΜΠ 2 - ΒΕ (ΜΕΝ) '' αφενός,

κι αφετέρου η ομάδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς '' ΠΑΠΕΙ 2 - IS ''.

  • Την 3η θέση κατέκτησε η ομάδα που αποτελούταν από τις γυναίκες του Πανεπιστημίου Πειραιώς '' ΠΑΠΕΙ 3 - ΒΥ (WOM) '' και τους άνδρες από το Αμίλλημα '' ΑΜΙΛΛΗΜΑ - DK (ΜΕΝ) ''.

Για να δείτε τα ονόματα των παικτών που τις αποτελούσαν μπορείτε να πατήσετε στον ηλ. σύνδεσμο.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων είχαν ως εξής:


 

Tελευταία νέα

 

Πρόγραμμα

Κύριο Μενού

Open menu