Πεζοπορική εξόρμηση στην Μικρή Ζήρεια Κορινθίας

Η ομάδα πεζοπορίας της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης ΕΛΝΣ, συνεχίζοντας τις πολύ επιτυχημένες εξορμήσεις στη φύση.οργανώνει πεζοπορία στη
 
Μικρή Ζήρεια Κορινθίας, την Κυριακή 12/12/20
 
Αναχώρηση: 7.00πμ από Κρατητος 52 (Δίπλα στην ΕΛΝΣ)
Επιστροφή: 7.00μμ στην Νέα Σμύρνη.
 
Οι πεζοπορίες της Εργατικής Λέσχης φιλοδοξούν να είναι μια συλλογική, αλληλέγγυα και αντιεμπορευματική διαδικασία που αντιλαμβάνεται την σχέση ανθρώπου-φύσης όχι σαν σχέση κυριαρχίας αλλά σαν σχέση αλληλεπίδρασης, υπεράσπισης και προστασίας.
Φροντίζουμε να μην αφήσουμε στο πέρασμά μας κανένα αποτύπωμα πάνω στα ευαίσθητα οικοσυστήματα που επισκεπτόμαστε.
Παράλληλα διαμορφώνουμε και ενισχύουμε τις προσπάθειες και τα κινήματα που αντιστέκονται στην λεηλασία που επιχειρούν οι εταιρείες και το κεφάλαιο μετατρέποντας την φύση σε εμπόρευμα.
Η πεζοπορία στην ΜΙΚΡΗ ΖΗΡΕΙΑ έχει στόχο την γνωριμία με το υπέροχο βουνό, την διατράνωση της θέληση να μείνουν ελεύθερα τα βουνά και να μην μετατραπούν σε βιομηχανικές περιοχές παραγωγής ενέργειας.
Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από το Κεφαλάρι και θα επιστρέψουμε πάλι στο χωριό που θα έχουμε συλλογικό πικνικ, μουσική και κουβέντα. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει από όποιον επιθυμεί τμήμα της διαδρομής και όχι ολόκληρη.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Η πεζοπορία μας θα γίνει σε ένα από τα πιο όμορφα βουνά της Πελοποννήσου.
Τις λεπτομέρειες της διαδρομής δείτε εδώ: https://el.wikiloc.com/.../kephalari-mikre-zereia-26504483
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
- Παπούτσια ορειβατικά ή πεζοπορίας ή αθλητικά με καλό πέλμα, μπατόν, μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα και παπούτσια, καπέλο, γυαλιά ηλίου, μπουκάλι νερό.
.
Δηλώσεις συμμετοχής στο 6972209745 (Δημήτρης) ή 6976725642 (Αγγελική) και στο zervasdim@gmail.com
Κόστος εισιτηρίων 15€

 

Εναλλακτικά μπορείτε να υποβάλλετε δήλωση  συμμετοχής στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, που μπορεί να γίνει τηλεφωνικά (στο τηλ. 2109025717, από 10.00 μέχρι 18.00, ή στο κιν 6932300371) ή και ηλεκτρονικά (στον σχετικό ηλεκτρονικό σύνδεσμο),

Ονοματεπώνυμο
Ιδιότητα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Βεβαίωση υγείας:
Ημερομηνία:*
Captcha: Έλεγχος ότι δεν είστε ρομπότ - Παρακαλούμε αντιγράψτε το πλαϊνό κείμενο

 

Latest News