Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στο πλαίσιο διοργάνωσης εκδρομικών  δραστηριοτήτων, έχει προγραμματίσει ημερήσια εξόρμηση για πεζοπορία

 

την Παρασκευή 20 / 12 / 2019, στην περιοχή του Θορικού και στο Λαύριο

Ως πρώτο σημείο συνάντησης έχει οριστεί το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο (στις 9.30π.μ.), δεύτερο σημείο συνάντησης στη στάση του Ηλεκτρικού "Βικτώρια" (στις 10.15π.μ.), προκειμένου να πάμε μέχρι το λεωφορείο που αναχωρεί έξω από το πεδίο του Άρεως μετά τις 10.30.  

 

Η μετακίνηση θα γίνει με δημόσια μέσα μεταφοράς και η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο είναι δωρεάν για τους κατόχους φοιτητικής ταυτότητας (πάσο).

 

Η "καθαρή" χρονική διάρκεια της πεζοπορίας θα είναι ασφαλώς μικρότερη από 2 ώρες, (ενδεχομένως με διάλειμμα) ανάλογα με το ρυθμό του βαδίσματος, την διαδρομή που θα ακολουθηθεί, τις καιρικές συνθήκες. Η επιστροφή προγραμματίζεται για το μεσημέρι γύρω στις 16.30.

 

Προτείνεται στους συμμετέχοντες να έρθουν με εκδρομικά παπούτσια και ρούχα  [2η φανέλα, πετσέτα, αδιάβροχο, ομπρέλα και γαλότσες για την περίπτωση κακοκαιρίας]

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ιππώνακτος 36 Ν. Κόσμος [2109025717], ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Ονοματεπώνυμο
Ιδιότητα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Βεβαίωση υγείας:
Ημερομηνία:*
Captcha: Έλεγχος ότι δεν είστε ρομπότ - Παρακαλούμε αντιγράψτε το πλαϊνό κείμενο

 

Tελευταία νέα

 

Πρόγραμμα

Κύριο Μενού

Open menu