ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΟΜΠΙ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΜΑΖΙ…ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΘΛΗΜΑ!

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές –τριες και οι αθλητές-τριες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την ενασχόλησή τους με το frisbee, καλούνται να προσέλθουν σε πρώτη συνάντηση στο Γυμναστήριο του Παντείου για μία πρώτη γνωριμία με το άθλημα και ενδιαφέρουσες ασκήσεις,

την Πέμπτη 10/10/2019 στις 18.00.

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο απόγευμα στις 6.00,

Επίσης, καλούνται να επικοινωνήσουν  τηλεφωνικά στο 210-9025717 ή να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα προκειμένου να ενημερωθούν, ή με email προς την ηλεκτρονική διεύθυνση gym@panteion.gr , προκειμένου να συμμετάσχουν σε κάποια επόμενη προπόνηση.

Δεν απαιτείται κόστος εγγραφής (μπορεί να γίνει και μετά το πρώτο μάθημα), όλα τα μαθήματα είναι δωρεάν για τους φοιτητές/τριες.Το φρίσμπι είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που όπως γνωρίζουμε πολλοί …παίζεται σε παραλίες το καλοκαίρι! Αλλά όχι μόνο!

Είναι και άθλημα που παίζεται σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο, μεταξύ γυναικών και αντρών και λέγεται Ultimate Frisbee.

Δεν χρειάζεται διαιτητής γιατί οι παίκτες βρίσκουν από μόνοι τους τη λύση δίκαια και ήρεμα! Σκοπός της κάθε ομάδας είναι να βάλει γκολ στην αντίθετη περιοχή (endzone). Ξεκινώντας η μία ομάδα, με μία βολή που λέγεται pull, από την γραμμή της περιοχής, ο αγώνας ξεκινάει! 

 

Ονοματεπώνυμο
Ιδιότητα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Βεβαίωση υγείας:
Επιλογή:
Ημερομηνία:*
Word Verification:

Tελευταία νέα

 

Κύριο Μενού

Open menu

Διεθνή Ενδιαφέροντα