δισφαιρίσεις xi

Διεθνείς συμμετοχές

Tranlate Language

Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

 

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο έχει συμμετάσχει ανελλιπώς σε όσες Πανελλήνιες Φοιτητικές διοργανώσεις έχουν γίνει για το συγκεκριμένο αγώνισμα κι έχει καταφέρει πολλές διακρίσεις.

Επιπλέον το Γυμναστήριο του Παντείου Πανεπιστημίου εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος επαρκής αριθμός ενδιαφερομένων φοιτητών-τριών, προτίθεται να διεξάγει εσωτερική διοργάνωση Κυπέλλου στο Σκάκι, η τελική φάση της οποίας θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Μάρτιο, κατά την εαρινή ισημερία.

Καλούνται οι φοιτητές - τριες που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αγώνισμα κι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτή, να προσέλθουν στο Γυμναστήριο για να το δηλώσουν.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο ή ακόμα και σε άλλους χώρους του Πανεπιστημίου. Οι ακριβείς ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων, θα συμφωνηθούν από κοινού με όσους κληρωθούν για να αναμετρηθούν.

Όσοι φοιτητές-τριες είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο σωματείο μπορούν επίσης να λάβουν μέρος και σε ευρύτερες διοργανώσεις. Όσοι-σες επιθυμούν να λάβουν μέρος, καλούνται να το δηλώσουν  στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, επιτόπου,ή  τηλεφωνικά από 11 έως 14.00 στο 2109025717, ή με email προς την ηλεκτρονική διεύθυνση gym@panteion.gr, ή να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Ονοματεπώνυμο
Ιδιότητα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Βεβαίωση υγείας:
Ημερομηνία:*
Captcha: Έλεγχος ότι δεν είστε ρομπότ - Παρακαλούμε αντιγράψτε το πλαϊνό κείμενο