Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του "katatoπia festival" που διοργανώνεται για 10η χρονιά από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών και το Αμίλλημα_Ερευνητικό Κέντρο Παιχνιδιού & Άσκησης, ολοκληρώθηκαν θαυμάσια οι φετινοί "Αγώνες Φιλότητας & Ισοτιμίας", με το πλέον καθιερωμένο σε αυτούς αγώνισμα της μικτής πετοσφαίρισης με ίσες ευκαιρίες γι άνδρες και γυναίκες.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 9-10/5.2018, στις ιδιαίτερα φιλόξενες εγκαταστάσεις του Sport Camp στο Λουτράκι. Κατά την παράδοση που έχει κρατήσει το φεστιβάλ, κάθε ομάδα αντιπροσώπευε επιπλέον & μια Ευρωπαϊκή χώρα:

  .

 

Για να πληροφορηθείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα των συναντήσεων στην μικτή και ισότιμη πετοσφαίριση μπορείτε να πατήσετε στον σχετικό σύνδεσμο.

 


 

Στο ίδιο πλαίσιο διεξήχθησαν επίσης και τα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα Beach Volley Ανδρών και Γυναικών αντίστοιχα. Στο αγώνισμα των ανδρών:

  • Την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
  • Τη 2η θέση κατέκτησε η ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου.
  • Την 3η θέση κατέκτησε η ομάδα του  Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

    Στο αγώνισμα των γυναικών:
  • Την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
  • Τη 2η θέση κατέκτησε η ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου.
  • Την 3η θέση κατέκτησε η ομάδα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

 

Για να πληροφορηθείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα των συναντήσεων στα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα Beach Volley μπορείτε να πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.