Το να παίζει κάποιος άνθρωπος κατά οιονδήποτε τρόπο προδιέγραψαν κάποιοι άλλοι, αλλού κι άλλοτε, π.χ. ορισμένοι άνδρες στην βρετανική αυτοκρατορία ή στις ΗΠΑ, χονδρικά πριν από 1- 2 αιώνες που επικρατούσαν προκαταλήψεις αναγνωρισμένες πλέον, δεν είναι οπωσδήποτε προτιμότερο από το να παίξει κατά τρόπο που θα προδιαγραφεί ή συνυπογραφτεί από τον ίδιο κ διαφορετικους άλλους σύγχρονούς του, ανθρώπους με τους οποίους θέλει να παίξει, ή αν μη τι άλλο, δεν θέλει να αποκλείσει προσχηματικά. 

 Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτήτριες και φοιτητές, αρχάριες κι αρχάριους, ή προχωρημένες/νους σε κάποιο σπορ, που πάντως έχουν διάθεση να διαπραγματευτούν τους όρους συμμετοχής τους στο παιχνίδι, που μαζί με άλλες κι άλλους συστήνουν και παίζουν με μπάλες, συχνά περισσότερες από μια. Οι συναντήσεις θα γίνονται σε απογευματινές ώρες κατόπιν κοινής συνεννόησης. 

Οι ενδιαφερόμενες/νοι καλούνται προηγουμένως να δηλώσουν συμμετοχή αυτοπροσώπως, ή αλλιώς να δηλώσουν εκ των προτέρων τηλεφωνικά κι από 11.00 έως 14.00 στο 2109025717 είτε με μήνυμα στο 6932300371 από κάποια πλατφόρμα κοιν. δικτύωσης όπως messenger, signal, viber, whatsApp), ή να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Ονοματεπώνυμο
Ιδιότητα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Βεβαίωση υγείας:
Επιλογή:
Ημερομηνία:*
Word Verification:

 

 

Tελευταία νέα

 

Πρόγραμμα

Κύριο Μενού

Open menu