Οι πολυπληθείς καινοτόμοι αγώνες της διοργανωσης "katatopia viii", όπως εκείνοι της καλαθοσφαίρισης και της ποδοσφαίρισης, πραγματοποιούνται σύμφωνα με το παρακάτω σύστημα που επιτρέπει τη διεξαγωγή αλληλένδετων διοργανώσεων, δύο είτε περισσότερων.

Δεδομένου ότι εφαρμόζεται δίχως πρόβλημα στη διεξαγωγή κάθε αγωνίσματος, μπορεί να τις εμπλουτίσει με ενδιαφέρον, να προσδώσει πιο πολλά κίνητρα διάκρισης στους διαγωνιζόμενους, να οδηγήσει σε περισσότερους αμφίρροπους αγώνες, σε ενδεχομένως περισσότερους του ενός νικητές, ομότιμους μάλιστα εφόσον είναι είναι επιθυμητό κ.α.

Ακολουθεί το γενικό περίγραμμα του συστήματος, που απεικονίζει την ταυτόχρονη διεξαγωγή δυο διοργανώσεων ενός αγωνίσματος,  σε μια κανονική και μια καινοτόμο εκδοχή.

 

Όλα τα διαγωνιζόμενα μέρη προγραμματίζεται να αγωνιστούν υπό αμφότερες τις εκδοχές από μια τουλάχιστον φορά. Ενδέχεται να αγωνιστούν και παραπάνω, εφόσον δεν αποκλειστούν κατόπιν ήττας, ενώ μπορούν να διακριθούν και στη μια και στην άλλη.

• Όσοι εκ των συμμετεχόντων δίνουν αγώνα υπό την κανονική εκδοχή και πραγματοποιούν ήττα, στη συνέχεια αλλάζουν και προχωρούν υπό την καινοτόμο εκδοχή, φθάνουν δε μέχρι και τους τελικούς, εφόσον δεν ξαναχάσουν.

• Όσοι αντιστοίχως συμμετέχουν σε αγώνα υπό την κανονική εκδοχή και πραγματοποιούν ήττα, στη συνέχεια αλλάζουν και προχωρούν υπό την καινοτόμο εκδοχή, φθάνουν δε μέχρι και στους τελικούς, εφόσον δεν ξαναχάσουν.

Tελευταία νέα

 

Κύριο Μενού

Open menu

Διεθνή Ενδιαφέροντα