Το Πάντειο Πανεπιστήμιο έχει συμμετάσχει ανελλιπώς σε όσες Πανελλήνιες Φοιτητικές διοργανώσεις έχουν γίνει για το συγκεκριμένο αγώνισμα κι έχει καταφέρει πολλές διακρίσεις.

Επιπλέον το Γυμναστήριο του Παντείου Πανεπιστημίου εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος επαρκής αριθμός ενδιαφερομένων φοιτητών-τριών, προτίθεται να διεξάγει και φέτος διοργάνωση στο Σκάκι, η οποία θα διεξαχθεί κατά το Δεκέμβρη.

Καλούνται οι φοιτητές - τριες που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αγώνισμα κι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτή, να προσέλθουν στο Γυμναστήριο για να το δηλώσουν.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο ή ακόμα και σε άλλους χώρους του Πανεπιστημίου. Οι ακριβείς ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων, θα συμφωνηθούν από κοινού με όσους κληρωθούν για να αναμετρηθούν.

Όσοι φοιτητές-τριες είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο σωματείο μπορούν επίσης να λάβουν μέρος και σε ευρύτερες διοργανώσεις. Όσοι-σες επιθυμούν να λάβουν μέρος, καλούνται να το δηλώσουν  στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, επιτόπου,ή  τηλεφωνικά από 11 έως 14.00 στο 2109025717, ή με email προς την ηλεκτρονική διεύθυνση gym@panteion.gr, ή να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Ονοματεπώνυμο
Ιδιότητα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Βεβαίωση υγείας:
Ημερομηνία:*
Captcha: Έλεγχος ότι δεν είστε ρομπότ - Παρακαλούμε αντιγράψτε το πλαϊνό κείμενο

 

 

Tελευταία νέα

 

Πρόγραμμα

Κύριο Μενού

Open menu