δισφαιρίσεις xi

Διεθνείς συμμετοχές

Tranlate Language

Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

Πολλοί από τους δεκάδες κινηματογράφους που λειτουργούσαν στην Αθήνα κατά τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, λόγω της καταλληλότητας των κτιριακών τους μεγεθών κατέληξαν να γίνουν Σούπερ Μάρκετ, ενώ υπήρξαν και κάποιοι λιγότεροι που μετατράπηκαν σε Γυμναστήρια. Το Σινεμά Όασις στο Νέο Κόσμο, ευτυχώς για τον Αθλητισμό και την Φυσική Αγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ακολούθησε τη διαδρομή των τελευταίων.

Με αφετηρία τον οραματισμό του υπεύθυνου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Χαρ. Μπίτσικα και χάρη στην αρωγή των Πρυτανικών αρχών, ανακατασκευάστηκε κι αποτελεί τον κύριο χώρο σωματικής άσκησης για το Πανεπιστήμιό μας, στην ιδιοκτησία του οποίου είχε προηγουμένως περιέλθει. Από το 1993 που εγκαινιάστηκε μπήκαν οι βάσεις για την τροχιά δυναμικής ανάπτυξης που έκτοτε ακολουθεί.

Πιστοποιείται από την ανάληψη διοργανώσεων όπως το πρωτοποριακο "katatopia festival" και οι "Αγώνες Φιλότητας & Ισοτιμίας" από το 2009, από τις πολλές μεγάλες ατομικές κι ομαδικές διακρίσεις, όπως οι κατακτήσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων Korfball από την Πανεπιστημιακή ομάδα του Παντείου. Πιστοποιείται επίσης από τα πολλά μετάλλια κατά τις φοιτητικές διοργανώσεις, όπως στην Επιτραπέζια αντισφαίριση με τον τετράκις νικητή Κ. Λαγογιάννη, ή στην Αντισφαίριση με τον επίσης Πανελληνιονίκη Π. Γεμουχίδη, καθώς και αρκετών άλλων που παραλείπονται χωρίς πρόθεση αδικίας.

Κυρίως όμως αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον και την συμμετοχή των φοιτητών - τριών μας, από τον μόχθο και τις προσπάθειες που καταβάλουν έστω κι άνευ αθλητικής διάκρισης. Αποτελούν την βάση του αθλητισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε αυτούς κυρίως αποσκοπούν οι συντονισμένες προσπάθειες των εργαζομένων. Ο κ. Μπίτσικας Χαρ. ήταν ο πρώτος Διευθυντής του Γυμναστηρίου, αποχώρησε κανονικά από αυτό το 2007 οπότε συνταξιοδοτήθηκε, ενώ ο νυν αντικαταστάτης του υπηρετεί στον συγκεκριμένο χώρο από το 1994.

Ο Μπίτσικας Χαρ.

Ε.Ε.ΔΙ.Π Φ. Αγωγής