ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ/ΤΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

 

Oι  φοιτήτριες/τές μας, πρωτοετείς και μη, ως μέλη της κοινότητας του Παντείου Πανεπιστημίου, μπορούν να συμμετέχουν πλήρως σε όλες τις δραστηριότητες του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, με άλλα λόγια, να συμμετάσχουν ενεργά πρωτίστως, είτε να ζητήσουν συμβουλευτική ως προς τις δραστηριότητες που τους ενδιαφέρουν.

Το Γυμναστήριο του Παντείου Πανεπιστημίου βρίσκεται στην οδό Ιππώνακτος αρ. 36 στο Ν. Κόσμο, πλάι στην ομώνυμη στάση Μετρό, καθώς & Τραμ, απέχει δηλαδή από το κεντρικό κτίριο του ιδρύματος, μια μικρή απόσταση που τη διανύει κάποιος με τα πόδια σε 10΄ και μπορεί να προσμετρηθεί στη βασική προθέρμανση.

Πληροφορίες για τη λειτουργία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου μπορεί να λάβει κανείς από τις ανακοινώσεις που αναρτώνται σε αυτό, καθώς & στο εστιατόριο, είτε σε άλλα μέρη του Πανεπιστημίου, από την ιστοσελίδα του, ή ενδεχομένως & τηλεφωνικά (2109025717) κατά τις καθημερινές εργάσιμες κι ώρες από 13.00 μέχρι 15.00.

Οι ενδιαφερόμενοι, υπό κανονικές συνθήκες, έχουν κατά πρώτο τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα εσωτερικά πρωταθλήματα που διοργανώνονται (στα δημοφιλή σπορ ποδόσφαιρο 5vs5, Basket, Ping Pong κ.τλ.), να λάβουν μέρος στα διάφορα μαθήματα που διεξάγονται (πολεμικές τέχνες, χορούς. πνευματικά αγωνίσματα κ.τλ.), να κάνουν γυμναστική με βάρη κι όργανα, πεζοπορίες κ.α

Όσες-οι διακριθούν σε αυτά, είτε όσες-οι εκδηλώσουν εμπράκτως μεγαλύτερο ενδιαφέρον, έχουν επίσης την προοπτική να εκπροσωπήσουν το Πάντειο Πανεπιστήμιο στις Πανελλήνιες διοργανώσεις, όπου το Ίδρυμά μας συμμετέχει ή συνδιοργανώνει.

Προσκαλούμε όσες-ους φοιτήτριες-τές έχουν ασχοληθεί πιο συστηματικά με κάποια πειθαρχία, είτε είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο Αθλητικό Σύλλογο, ανεξαρτήτως κατηγορίας & αγωνίσματος, καθώς κι όσες/σους έχουν κάποια ελάχιστη έστω εμπειρία στη διδακτική ή στη διαιτησία κάποιου αγωνίσματος - πειθαρχίας,να το δηλώσουν (πατώντας εδώ).

Ιδιαιτέρως επίσης καλούμε να κάνουν τις σχετικές δηλώσεις  καθώς κι όσες/οι ενδιαφέρονται να προσφέρουν λίγη εθελοντική εργασία, (πατώντας εδώ).

Ως προς τις διοργανώσεις μας, αναφέρουμε ενδεικτικά το «katatopia festival», που συν-διοργανώνεται από το Πάντειο & το «Αμίλλημα» εδώ & πάνω από μια δεκαετία πλέον, ώστε αποτελεί την πλέον συστηματική πανελλήνια διαπανεπιστημιακή διοργάνωση. Εστιάζει στην καινοτομία κι έχει πρωτίστως κοινωνικές αναφορές όπως η διόρθωση διαφόρων στρεβλώσεων του αθλητισμού (όπως ο σεξισμός κ.α.).

Αναφέρουμε επίσης & τις εγχώριες πανεπιστημιάδες, ή τα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα,  που έχουμε διοργανώσει πάρα πολλά, κατόπιν ανάθεσης της ΕΑΤΕ του Υπουργείου Παιδείας

Δεν αποκλείεται ακόμα & η συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως π.χ. συνέβη παλαιότερα με την ομάδα του Κορφμπολ που πήγε στην Ολλανδία, ή όπως συνέβη με την πρωταθλήτριά μας στην Επιτρ. Αντισφαίριση Κων/να Παρίδη, η οποία μας εκπροσώπησε στην Ταϊβάν κατά την τελευταία Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα που συμμετείχε Ελληνική αποστολή (πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διεθνή αθλητική διοργάνωση, τη δεύτερη σε μέγεθος - μετά την Ολυμπιάδα – καθώς φιλοξενεί χιλιάδες αθλητές από όλο τον κόσμο & διοργανώνεται από τη FISU κάθε δύο χρόνια), 

Δεδομένου ότι ως επί το πλείστον καθένας-μια εκ των πρωτοετών προέρχεται από διαφορετικό σχολείο σε σχέση με κάθε άλλον-η, προτρέπουμε για την επίσπευση της εγγραφής στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.

Ονοματεπώνυμο*
Ιδιότητα
Αν κι εφόσον είστε εν ενεργεία αθλητής/τρια, ή έχετε ποτέ εγγραφεί σε κάποιο σύλλογο, παρακαλούμε να αναφέρετε την ονομασία του, καθώς και το αγώνισμα, ή δράση (π.χ. Αθλητικός Όμιλος Ρήνειας - ποδόσφαιρο)
Στοιχεία Επικοινωνίας
Βεβαίωση υγείας:
Έλεγχος ότι δεν είστε ρομπότ - (Παρακαλούμε αντιγράψτε το κείμενο παρακάτω) Αν η δήλωσή σας σταλεί, μην ανησυχήσετε για την ειδοποίηση ότι δεν στάλθηκε email.

Tελευταία νέα

 

Κύριο Μενού

Open menu

Διεθνή Ενδιαφέροντα